Toen we nog in Den Haag woonden werkte ik op een reclamebureau. Daar kwam iedere twee weken iemand langs die stoelmassage gaf. Vorig jaar besloten we naar het Hogeland te verhuizen en hotel-café-restaurant De Oude Smidse in Westernieland over te nemen.
Leuk, zo het roer om, maar lichamelijk zwaarder dan we ooit hadden gedacht. Ik was dan ook snel enthousiast, toen ik in de Ommelander Courant de advertentie van SHI Stoelshiatsu zag. Ingrid was eerst wat sceptisch, maar toen eenmaal de eerste afspraak was gemaakt en de behandeling “achter de rug” was, wisten we allebei direct: “dit houden we erin”.
We maken nu langere dagen dan ooit met minder tijd voor onszelf en zeker geen tijd om te sporten of zo. Shirley (SHI) is het broodnodige cadeautje waar we onszelf op trakteren. Op deze manier kunnen we toch zo nu en dan helemaal ontspannen en de spieren in rug, nek en schouders even een goede beurt geven. Je voelt je als nieuw en kunt er weer tegenaan.
Het allerleukste is wel, dat Shirley nu met haar stoel op een vaste avond een paar uur in ons hotel masseert. Een aantal stamgasten, voor het merendeel timmerlieden en stukadoors, vindt het prettig en heeft er baat bij één keer in de week of twee weken een behandeling te ondergaan.

Jack 
De Oude Smidse, Westernieland


Al gedurende lange tijd ( meerdere jaren) heb ik af en toe last van RSI verschijnselen in mijn rechterarm. Als er veel met de computer gewerkt wordt, treedt er een krampachtig gevoel op in de onderarm. Vooral het werken met de muis geeft problemen. In de praktijk betekent dit al gauw dat de muis met de linkerhand bediend wordt.
Na een periode van rust verdwenen de klachten weer. Op een gegeven moment werden deze herstelperioden echter steeds langer. Je bleef er ’s avonds en ’s nachts last van houden. Wetende dat er veel mensen door RSI arbeidsongeschikt zijn geworden, begon ik me daar zorgen over te maken.
Op een gegeven moment hoorde ik van de goede resultaten die behaald zouden zijn met Stoelshiatsu. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt met SHI.In een prettige omgeving vindt de massage van arm nek en rug plaats. In het begin vond
de behandeling 2 keer per week plaats, al vrij snel merkte ik dat de RSI verschijnselen duidelijk verminderden. Het ging zo goed dat de behandeling nu is teruggebracht tot 1 keer per 3 weken.
Ik heb nu nog nauwelijks last van mijn arm, alleen als er zeer intensief en langdurig met de Computer ( muis ) gewerkt wordt krijg ik nog wat kramp in de arm. Dit is echter snel weer verdwenen als je even wat anders gaat doen.

Pieter, Bedum


Shirley, jammer dat je weggaat, ik wil je bedanken wat je voor mij hebt betekent. Doktoren in het ziekenhuis, revalidatie-arts en fysiotherapie hebben mij niet kunnen helpen van mijn nek en hoofdklachten af te komen, vandaar dat ik bij jouw terecht kwam. Door jouw inspanning en het zoeken ben ik klachten vrij, heerlijk! Ik zal iedereen jouw aanbevelen . Dank je wel!

Lenie, Uithuizen


Nu Shirley van het Groningse naar het Drentse landschap verhuist, bedank ik haar voor de goede-uitstekende resultaten die zij bij mij teweeg heeft gebracht. In mijn zoektocht naar balans tussen een pijnlijk lichaam en gedachten. Haar integere manier van benadering , behandeling en advies is aan te bevelen. Fibromyalgie is mijn handicap. Ik houd niet van zomaar medicijnen voor de pijn. Die moeten ook verwerkt worden door je lichaam en komen in het milieu terecht. Als het anders kan kies ik daarvoor en dat vind ik bij shi-atsu toegepast door Shirley. BEDANKT

Bep, Eppenhuizen


Ik ben een aantal keren bij je geweest met Alex. Hij had last van zijn heupen en buik. Door jou behandelingen heeft hij dit niet meer en gaat het goed. Verder behandel je mij ook af en toe, dit doe je vakkundig en goed, waardoor alles weer goed beweegt.

Mariëtte